[center]كيك الشوكولاته بمربى الكرز
المقادير
2 ونص كاس دقيق ابيض
2 كاس سكر
2 كاس حليب فريش
2 ***ده
كاس بودرة كاكاو سادة
4 بيضات
نص كاس مربى الكرز الاسود...ويفضل المحتوي على قطع
2 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
ملعقة صغيرة بكربونات الصودا
ذرة ملح
فانيليا
ملاحظه ::
المقادير كلها بدرجه حراره الغرفه البيض ال***ده الحليب
نبطن الصينيه بورق ***ده علشان نحافظ على طراوه الكيك
بعد دهنها بالزيت
نجهز الصينيه ونشغل الفرن
الطريقه
نخلط ال***ده والسكر لما يصبح كريمي
ثم البيض والفانيلا
ثم مربى الكرز
نخلط (( الدقيق مع الكاكاو والملح والبيكنج بودر والصودا ))
ثم نضيف الطحين والحليب بالتناوب حتى يخلص المقدار
ثم تخبز على درجه 160 او على حسب حراره فرنكم لمده 45 الى 50
بالنسبه لي طولت لاني صينيتي صغيره وطلعت عريضه علشان كذا طولت في الفرن شوي
بعد ماتبرد صبي الصوص عليها
نص الكيس هيرشي حبيبات
ربع ***ده
علبه قشطه او 2 على حسب كبر الصينيه
شهية طيبة
المقادير
2 ونص كاس دقيق ابيض
2 كاس سكر
2 كاس حليب فريش
2 ***ده
كاس بودرة كاكاو سادة
4 بيضات
نص كاس مربى الكرز الاسود...ويفضل المحتوي على قطع
2 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
ملعقة صغيرة بكربونات الصودا
ذرة ملح
فانيليا
ملاحظه ::
المقادير كلها بدرجه حراره الغرفه البيض ال***ده الحليب
نبطن الصينيه بورق ***ده علشان نحافظ على طراوه الكيك
بعد دهنها بالزيت
نجهز الصينيه ونشغل الفرن
الطريقه
نخلط ال***ده والسكر لما يصبح كريمي
ثم البيض والفانيلا
ثم مربى الكرز
نخلط (( الدقيق مع الكاكاو والملح والبيكنج بودر والصودا ))
ثم نضيف الطحين والحليب بالتناوب حتى يخلص المقدار
ثم تخبز على درجه 160 او على حسب حراره فرنكم لمده 45 الى 50
بالنسبه لي طولت لاني صينيتي صغيره وطلعت عريضه علشان كذا طولت في الفرن شوي
بعد ماتبرد صبي الصوص عليها
نص الكيس هيرشي حبيبات
ربع ***ده
علبه قشطه او 2 على حسب كبر الصينيه
شهية طيبة